Het heel snel snappen en op de juiste manier vertalen van je opdracht, dat maakt werken met B-wave zo prettig. Ze voelen goed aan wat past bij ons merk Gazelle en daardoor zijn de filmpjes vaak in één keer goed!
Sandra van der Wurf - Manager Gazelle Experience Center & PR
Keer op keer een geweldige productie, mede door de fantastische begeleiding. Scherp, to the point en altijd met een lach! 
Francis Langenberg - Marketing Manager Bever
De PON Simpel + Effectief Strategie is vanwege de zeer impactvolle films van B-Wave optimaal gelanceerd tijdens de medewerkers bijeenkomst in 2012. Niet alleen de vorm en de visuals zorgden voor deze impact, maar B-wave denkt ook mee om de inhoud en de structuur van de strategie nog beter tot hun recht te laten komen. Dank voor jullie creativiteit en professionaliteit!
Andrew Berkhout - Manager Business Development Pon Automotive
Met B-wave hebben wij inmiddels heel wat filmproducties gedaan voor Volkswagen Bedrijfswagens. B-wave denkt echt met je mee, weet met een paar woorden precies wat je bedoelt en neemt initiatief. Ze bieden veel toegevoegde waarde en komen afspraken na. Betrouwbaar, sympathiek en value for money, precies zoals ons eigen merk!
Marian Verheij - Team Manager Marketing Communicatie Volkswagen Bedrijfswagens
B-wave denkt mee en samen kom je altijd tot het beste eindresultaat. Voor Volkswagen, SEAT en nu voor Zelfstroom hebben zij altijd precies in de roos geschoten. Het overtreft verwachtingen met waanzinnige 3D. Ik kan iedereen die een gave bedrijfsfilm of presentatieboodschap nodig heeft B-wave van harte aanbevelen.
Bram Leijten - CEO Yotta Energy Group
B-wave is een geweldige partij om mee te werken. Waarom? Ze denken mee, begrijpen waar het over gaat en voegen daadwerkelijk toe. Ze geven je energie in plaats van dat het je energie kost. De samenwerking is informeel maar afspraken worden altijd nagekomen. Je zit samen in een project, deadlines voelen zij zoals jij ze voelt. Ook wanneer het gevolg is dat er avonden en weekenden doorgewerkt moet worden. Alles voor de goede zaak!
Peter van der Graaf - Manager Marketing SKODA
Voor SEAT heb ik meerdere producties met B-wave gedaan en dit is zeer goed bevallen. Kenmerkend voor B-wave is de flexibele houding en het pro-actief meedenken over de beste oplossing en doorvertaling naar het scherm.
Wijnand Wieles - Projectmanager SEAT
Wij werken graag samen met B-wave omdat ze flexibel zijn, goed meedenken en met zowel praktische als vernieuwende en creatieve oplossingen komen voor onze presentaties en dealermeetings. 
Menno van de Gronden - Manager Marketing Communicatie Volkswagen
Volkwagen
Volkswagen

Tekst Volkswagen

Bever
Bever Outdoor & Travel

Tekst Miele

clientLogo_Capgemeni.png
Capgemeni

Tekst Capgemeni

clientLogo_Cito.png
Cito

Tekst Cito

Delta Lloyd
Delta Lloyd

Tekst Delta Lloyd

Gazelle
Gazelle

Tekst Gazelle

Ikea
Ikea

Tekst Ikea

Miele
Miele

Tekst Miele

Pearle
Pearle

Tekst Pearle

PON
PON

Tekst PON

Qpark
Qpark

Tekst Qpark

Seat
Seat

Tekst Seat

Skoda
Skoda

Tekst Skoda

UMCG
UMCG

Tekst UMCG

clientLogo_VW_bedrijfswagens.png
Volkswagen Bedrijfswagens

Tekst Volkswagen

Audi
Audi

Tekst Audi